Kada mislite da ga ne ide, on vam postigne dva gola: Harry Kane najavio spektakularnu sezonu

Nevjerovatan je

Kada mislite da ga ne ide, on vam postigne dva gola: Harry Kane najavio spektakularnu sezonu

M. Šljivak

Tottenham je u pripremnom meču savladao škotskog velikana Rangers, a ponovo je glavnu ulogu imao Harry Kane.

U prvom poluvremenu se činilo kako sjajnog napadača danas ne ide ništa, ali on je u drugom poluvremenu za samo šest minuta postigao dva sjajna gola.

Rangersi su prvi stigli do vodstva u ovom susretu. Antonio Čolak u 24. minuti postiže gol za 1:0 i ovim rezultatom se odlazi na odmor.

U nastavku na scenu stupa Harry Kane. Prvo u 50. minuti prekrasno postiže pogodak za 1:1, a zatim šest minuta kasnije još jednom na sjajan način trese protivničku mrežu za 2:1.

Oglasi

To se ispostavio kao konačan rezultat ovog meča i Harry Kane golovima najavljuje još jednu spektakularnu sezonu u dresu Spursa.

Tim Antonija Contea ima velike planove. Doveo je igrače koje je želio i vidjet ćemo može li se uključiti u borbu za trofeje.

Prijateljski meč:

Rangers - Tottenham 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi