To se ne radi pred kamerama

Raphinha nakon El Clasica napravio grešku koju navijači ne praštaju, ali su mu progledali kroz prste

Endin Čaušević

Barcelona je za vikend u El Clasicu pobijedila Real Madrid s minimalnih 1:0.

Ljuti španski rivali odigrali su prijateljsku utakmicu u Las Vegasu u sklopu priprema za novu sezonu, a na kraju su Katalonci slavili sa 1:0.

Junak Barcelone bio je Raphinha koji je i u ovoj utakmici pokazao da će biti ogromno pojačanje za ovaj klub nakon što je nedavno za 60 miliona eura stigao iz Leeds Uniteda.

Nakon utakmice Raphinha je bio u centru pažnje jer je sa svojim sunarodnjakom Viniciusom Juniorom razmijenio dresove, te su kratko porazgovarali, a kamere su sve to snimile.

Oni su čekali prvo da izađu s terena jer nije čest slučaj da igrači dva najveća kluba tako razmijenjuju dresove i obično to rade van očiju javnosti, ali ovaj put kamera ih je uspjela snimiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači Barcelona i Real Madrida dresove mijenjaju obično kada odu u svlačionice i to ne rade tako direktno kao Raphinha i Vinicius jer navijači to baš i ne praštaju. No, Raphinha to tek treba da nauči jer je tek došao u Barcelonu i sreća za njega jer je ovo bila samo pripremna utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.