Foto: FK Borac

Trener Borca nakon pobjede u Posušju

Lalatović: Nikog ne provociram, ne želim biti smetnja

Edmir Škorić

Borac je danas u okviru trećeg kola gostovao Posušju, te je slavio s 2:0.

Banjalučani su imali težak meč, no zasluženo su pobijedili i to je bila prva pobjeda za Nenada Lalatovića u Premijer ligi.

Srbijanski stručnjak hvalio je domaću ekipu i podcrtao je da su pobijedili jer nisu pravili greške kao u ranijim mečevima.

"Odmah sam rekao da je Posušje dobar i organizovan tim, ali mi smo dnas znali šta hoćemo. Nismo pravili individualne greške kao ranije. Pobijedil ismo jer nismo griješili. Polako izlazimo iz krize u kojoj smo bili. Kako vrijeme odmiče, igrat ćemo sve bolje", rekao je Lalatović, dodavši:

"Morali smo napraviti neke promjene. Znam da je bio veliki pritisak na igračima, bio je i na meni, ali ja znam da se nosim s njim".

Na kraju, komentarisao je sva dešavanja u proteklom periodu oko njega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Meni je jako žao. Ali iskren da budem, ništa ne čitam, iako mi drugi prenose. Nije primjereno da se pišu takvi naslovi. Dajem sve od sebe, cijenim kolege, novinare i sve igrače. Nikog ne provociram. Ne želim da budem smetnja. Prvi put kad budem smetnja, otići ću. Hvala upravi na povjerenju i hvala navijačima", dodao je Lalatović.

Iz Posušja niko nije bio raspoložen za davanje izjava nakon što se utakmica završila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.