Borac na nestvaran način stigao do vodstva u Posušju

Velika greška Pavlovića

Borac na nestvaran način stigao do vodstva u Posušju

E. Čaušević

Posušje i Borac igraju trenutno meč 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U prvih pola sata vidjeli smo nekoliko solidnih prilika na obje strane, ali prvi do prednosti stigao je Borac.

Gosti su u 38. minuti utakmice uspjeli da dođu do 1:0 i to na poprilično nevjerovatan način.

Jedan od igrača Borca poslao je dugu loptu naprijed koju je defanzivac domaćeg tima Pavlović udario glavom, ali je lobovao svog golmana Kukića za 0:1 i šok i nevjericu na Mokrom Docu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duga lopta išla je na Kulašina i Pavlović je htio da prekine akciju, ali je očajno reagovao i na kraju matirao svog golmana koji je već bio istrčao.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Novinari i poznavanje sporta. Greška je golmana koji istrčava van kaznenog iako je igrač bliži lopti, a ne javi se levati...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi