Foto - Screenshot

Florentino Perez u razgovoru s navijačima

Navijači Reala Perezu predložili 'pojačanje', a šef nije mogao da vjeruje u ono šta čuje

Midhat Šljivak

Florentino Perez od Reala je ponovo napravio najbolji tim svijeta.

Iskusni sportski radnik uspio je napraviti određene poteze koji su Kraljevima donijeli dosta dobrih stvari, a jedna od njih je svakako prodaja Cristiana Ronalda Juventusu 2018. godine za 100 miliona eura.

Ronaldo nije previše falio Realu u prethodnim godinama. Karim Benzema je eksplodirao njegovim odlaskom, a CR je nakon solidnih nastupa u Juventusu prošle godine odlučio otići u Manchester United.

Tamo mu ruže baš i ne cvjetaju. Navodno je iskusni fudbaler tražio i odlazak iz kluba, ali priče su u posljednjih nekoliko dana splasnule i izvjesno je da će CR ostati na Old Traffordu.

Pojedini navijači Real Madrida rado bi Cristiana ponovo vidjeli na Santiago Bernabeu. To su i predložili predsjedniku Perezu.

"Potpišite Cristiana", povikali su mladi navijači Real Madrida prema Florentinu Perezu i zatim su dobili odgovor:

"Opet? Pa, njemu je 38 godina", poručio je Perez.

Od povratka Ronalda u Real Madrid naravno nema ništa. Portugalac je najbolje godine dao Kraljevima i ne bi bilo nikakvog smisla da ga ponovo dovode u svoje redove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je u Real Madrid stigao 2009. godine iz Manchester United za cifru od 94 miliona eura. U ovom klubu porušio je brojne rekorde i osvojio je sve što je mogao.

Ukupno je legendarni Portugalac odigrao 438 utakmica tokom devet godina u Madridu i postigao je 450 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.