Pred meč protiv Southamptona

Scena sa Riom Ferdinandom zbog kojeg će mnogi promijeniti mišljenje o Ronaldu

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo trenutno ne igra onoliko koliko bi želio.

Portugalski napadač se kasno vratio sa odmora iz njemu poznatih razloga i samim tim bio je na klupi u prvoj utakmici sezone protiv Brightona.

U drugom kolu protiv Brentforda najpoznatiji fudbaler današnjice se našao u startnoj postavi ali nije imao nikakvog utjecaja na igru svog tima jer je United doživio debakl sa 4:0.

Ronaldo se vratio na klupu protiv Liverpoola početkom sedmice, dok i u današnjem susretu protiv Southamptona nije završio kao starter.

Bilo je mnogo izvještaja u posljednjih nekoliko mjeseci da je Ronaldo nezadovoljan u Unitedu i da želi otići. Najnovnije glasine su vezanje za potencijalni transfer u Sporting iz Lisabona.

Na zagrijavanju uoči meča protiv Southamptona uopšte nije djelovao kao nezadovoljan pa se tako odlučio našaliti sa svojim bivšim saigračem Riom Ferdinandom.

Naime, Ronaldo je uzeo bocu s vodom i poprskao nekadašnjem engleskog defanzivca koji se potom žalio kako mu je mokra obuća.

Iako ima 37 godina, Ronaldo je očigledno još uvijek dijete u duši te voli da se šali sa poznanicima bez obzira na svjetsku slavu.

Mnogi na njega gledaju kao bahatog i sebičnog fudbalera koji se voli hvaliti luksuzom, ali ova situacija potvrđuje suprotno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Početkom sedmice scena u kojoj ignoriše Jamiea Carraghera je postala viralna, da bi u subotu postupio drugačije jer se srdačno pozdavio sa Paulom Scholseom, a zatim i Peterom Crouchem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.