Foto - Twitter

Imao je razloge

Kod hodže po zapis: Paul Pogba priznao sta je radio

Midhat Šljivak

Paul Pogba našao se prethodnih dana u centru pažnje svjetske javnosti.

Od njega je, prema navodima francuskih medija, brat Mathias pokušao iznuditi 13 miliona eura i to uz pomoć 'prijatelja' iz kriminalnog miljea.

Paul Pogba je sve prijavio policiji. Čak je navodno bio i pokušaj kidnapovanja, a Mathias je potom odlučio krenuti na brata iznoseći brojne optužbe na njegov račun.

Objavio je 32-godišnjak kako će raskrinkati ko je Paul zaista i da nakon toga neće ništa biti isto.

"Kada se cijela priča otkrije i izađe u javnost ljudi će vidjeti da nema veće kukavice, izdajnika i licemjera na ovoj planeti od tebe".

Također, Mathias je optužio da je koristio usluge muslimanskih vračeva kako bi bacio sihire i na taj način naudio Kylianu Mbappeu.

Paul je istražiocima potvrdio da je zaista koristio takve usluge, ali da Mbappe nema nikakve veze s tim, jer je zapise radio za sebe kako bi ga povrede zaobišle.

Međutim, odlazak hodžama nije mu se isplatio. Pogba se povrijedio odmah po dolasku u Juventus i zapisi nisu bili djelotvornu.

Ipak, ovakvi skandali i žestoke optužbe bez obzira na to koliko bili bizarni, mogli bi Pogbu ostaviti bez mjesta na Svjetskom prvenstvu.

Selektor Didier Deschamps sigurno neće biti sretan zbog priča koje kruže i vidjet ćemo šta će na kraju odlučiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.