Zna se zašto Pogbin brat traži baš 13 miliona eura i otkriveno ko sve ucjenjuje zvijezdu Juventusa

Skandal koji potresa Francusku

Zna se zašto Pogbin brat traži baš 13 miliona eura i otkriveno ko sve ucjenjuje zvijezdu Juventusa

Endin Čaušević

Paul Pogba prethodnih dana nalazi se u centru pažnje nakon što je njegov brat Mathias objavio video na kojem je poručio da će otkriti sve loše stvari koje zna o njemu.

Mathias Pogba je šokirao fudbalski svijet videom koji je objavio na Instagramu i u kojem govori o tome koliko je njegov brat loš čovjek, a dotakao se i njegove menadžerice i Kyliana Mbappea.

Ubrzo nakon toga oglasio se i advokatski tim igrača Juventusa iz kojeg su potvrdili da je sve već prijavljeno nadležnim organima koji su pokrenuli istragu protiv Pogbinog brata.

Također, objavljeno je da je Pogba rekao policiji da ga njegov brat i njegovi prijatelji pokušavaju ucijeniti i iznuditi novac, te da su mu čak tražili 13 miliona eura.

Navodno, oni su u martu tokom reprezentativnih mečeva dok je Pogba bio u Parizu s Trikolorima došli u hotel gdje su igrači boravili, te su čak izvukli Paula ispred i počeli da mu prijete i poručili da žele 13 miliona eura.

Oglasi

Nikome nije jasno zbog čega je njegov brat iznio sve te stvari o njemu i šta se zapravo tu dešava, ali jasno je da je novac ključna stvar u svemu tome.

Francuski RMC objavio je jutros nove informacije oko ovog slučaja. Oni tvrde da je veznjak Juventusa toj grupi platio 100.000 eura nakon što su mu prijetili, ali više im nije dao ni eura što ih je naljutilo i njegov brat Mathias je potom odlučio da reaguje.

Špekuliše se da je pored Mathiasa u toj ekipi koja pokušava od Pogbe iznuditi novac još nekoliko ljudi, a riječ je navodno o prijateljima francuskog igrača s kojima je odrastao.

RMC tvrdi da su oni odjednom počeli da traže novac od Pogbe i poručili su da je to naplata što su ga štitili prethodnih 13 godina i za svaku od tih godina traže milion eura.

U sve to uključen je i Mathias koji se oglasio i poručio da će otkriti sve mračne tajne svog brata ukoliko im ne uplati novac. Kada su shvatili da novac neće uplatiti krenuli su u akciju, a video Mathiasa Pogbe je pokrenuo nevjerovatnu lavinu.

Top Komentari

King_Kenny
Da nije Benzema ovo organizovao,on ima iskustva u ovim iznudama.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti