Gdje će nastaviti karijeru?

PSG spremio veliku ponudu, ali Inter ne pušta jednog od najboljih igrača tako lako

Esmer Oštraković

Inter je sinoć u sjajnoj utakmici ostvario minimalnu pobjedu protiv Barcelone u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Sjajnu utakmicu u redovima domaće ekipe odigrao je Skriniar, te su ponovo krenule glasine o njegovoj sudbini.

Naime, PSG je uporan u svojoj namjeri da već u januaru dovedu Skriniara nakon što im to nije pošlo za rukom u prošlom prijelaznom roku.

Inter sa druge strane odbija da proda jednog od najboljih igrača u ekipi, te su spremni uraditi sve da ga zadrže u timu.

Već je zakazan sastanak čelnika Intera sa predstavnicima Skriniara kojem će prisustvovati i sam nogometaš, a to je potvrdio ugledni novinar, Di Marzio.

"Inter će se sledeće sedmice sastati sa agentom Skriniara kako bi ponovo diskutovali o njegovom ostanku u klubu. Neće biti lako. Veće je bio spreman da produži ugovor, ali onda se pojavio PSG sa svojom ponudom. Inter će morati rizikovati i ponuditi dosta veće uslove kako bi ga zadržali u ekipi", napisao je Di Marzio.

Sigurno je da će Inter teško sa ponudom parirati PSG-u koji ima dosta više novca, ali kod nekih nogometaša novac nije sve u životu.

Skriniara navijači kluba za koji trenutno igra vole i znaju da je jedan od najbitnijih u tima pa bi teško prebolili njegov odlazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, jasno je da će odluka biti samo njegova, jer na stolu ima dvije ponude, a to su naravno Interova i PSG-ova.

Na kraju ostaje da sačekamo ishod sastanka koji će biti održan naredne sedmice kako bi smo znali gdje će nastaviti svoju karijeru ovaj sjajni nogometaš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.