Nezadovoljstvo zbog suđenja

Zrinjski poveo na Grbavici, uslijedio je kraći prekid i skandiranja "lopovi, lopovi"

Edmir Škorić

Željezničar i Zrinjski na Grbavici igraju jedan od derbija 13. kola Premijer lige BiH.

Željezničar je ovaj meč dočekao kao lider na tabeli i pred punom Grbavicom pokušat će da zaustavi aktuelnog prvaka, ekipu Zrinjskog, ali za sada domaći ne uspijevaju u tome.

Gosti iz Mostara poveli su u 30. minuti. Beća je napravio veliku grešku, Tičinović dolazi do lopte i sjajno pogađa za 0:1.

Ubrzo nakon toga kratak prekid zbog ubacivanja predmeta u teren, zbog čega su domaći navijači i opomenuti.

Prethodno su skandirali "lopovi, lopovi", pošto su nezadovoljni suđenjem, te su u dva navrata tražili penal, ali sudije su ostale nijeme.

Inače, ovo je situacija kada je po mišljenju domaćih lopta napucala u ruku jednog igrača gostiju, zbog čega su uslijedili zaista žestoki protesti, ali nije urodilo plodom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.