Znao je odgovoriti

Rodrygo brutalno ismijao Drakea: Razmislit će idući put da li da igra tiket protiv Reala

Eldar Ganibegović

Real Madrid je u jučerašnjem El Clasicu s 3:1 savladao Barcelonu.

Kraljevski klub je na poluvremenu imao prednost od 2:0 pogocima Benzeme i Valverdea, da bi nadu gostima da mogu makar do boda u 83. minuti vratio Torres.

Ipak, dvije minute nakon toga ulazi Rodrygo i u prvoj minuti sudijske nadoknade postiže gol iz penala za konačnih 3:1.

Prije ove utakmice u svjetskim medijima pojavio se tiket Drakea, poznatog kanadskog repera, koji je na pobjede Arsenala i Barcelone uložio 800.000 dolara.

Nakon utakmice se strijelac trećeg gola za Real, Rodrygo, odlučio nasmijati na taj tiket i propisno je ismijao Drakea.

Rodrygo je na Instagramu objavio sliku uz naslov pjesme koju Kanađanin pjeva, "God's plan".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavijevi puleni jučer su igrali u dresovima s logom sove koji predstavlja brend popularnog Drakea. Na ovaj su način Barcelona i Spotify proslavili uspjeh umjetnika koji je prvi u historiji premašio 50 milijardi pregleda na ovom muzičkom streaming servisu.

Drake je uplatom tiketa od 800.000 dolara više sebi platio reklamu, je se našao tako u centru pažnje svih svjetskih medija, pa ga vjerovatno nije mnogo ni briga što je Barcelona poražena, ali je tim tiketom sebi ostavio mogućnost i da profitira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.