Sarajevo ispalo od Čelika

Dudićeva reakcija poslije ispadanja iz Kupa sve govori kako se osjeća tabor Bordo tima

Admin Čaušević

Feđa Dudić je na Bilinom polju pretprio možda i najbolniji poraz u svojoj trenerskoj karijeri. 

Stvari su od starta utakmice 1/16 finala Kupa BiH vrlo dobro krenule za Sarajevo, na odmor se otišlo pri rezultatu 0:1 poslije sjajnog gola Čatakovića.

Drugo poluvrijeme je trebalo predstavljati rutinsko odrađivanje posla, ali promašene prilike su kažnjene. Čelik je izjednačio iz penala te izdržao do kraja regularnog vremena.

U penal seriji bolje su se snašli domaći. Junak je bio prekaljeni Isaković koji matira Šabanovića. Navijače Čelika baca u deliji, a Dudića u očaj.

Nakon što je utakmcia završena Dudić je bio vizrno razočaran, ali na neki način i ogročen zbog ispadanja.

Sjeo je na klupu zajedno sa ostatakom stručnog štaba, dok su neki od igrača Sarajeva ostali na centru i u nevjerici zbog ispadanja...

Veliko slavlje Čelika 

Igrači i navijači Čelika nisu mogli da sakriju oduševljenje nakon velike pobjede protiv starog rivala, ali u centru pažnje našao se trener domaćeg tima Armin Duvnjak.

Dok su svi skakali na tribinama, trčali po terenu i slavili pobjedu Čelika protiv Sarajeva ovaj mladi stručnjak je čini se jedini ostao smiren.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Duvnjak je u svoj toj ludnici hladnokrvno sjeo na klupu pored terena i oduševljeno je gledao slavlje svojih igrača.

Za mladog trenera Čelika ovo je sigurno najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri. Također, ovaj meč i atmosfera na Bilinom polju pokazala je još jednom da je zeničkom klubu mjesto u najjačem rangu bh. fudbala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.