17

Komentari (17)

Ecosport
SonPen naiebemo ti se svega i svačega hahahhahahahahhahhahahahahhahhahhah papčino pozdravlja te Red Army i FK Velež Mostar
user1653764640
Pjanke jaaaavvvviiii se
Baboisback
Igrace Sarajeva starije od 25 godina sve nabiti nogom u guzicu.
Adrian
Jel Vico kriv?
Hellas
Sudije su krive nek kaze lol
hz_033
Odlazi ubleho!!!
SA1921BA
Vaše price i sva furanja smaraju nas vec godinamaaaa
Kraljevski
Dudic ispad smjesan, ali problem je puno dublji. Sarajevo je u krizi jos od zimske pauze prije 1.5 sezonu. Mijenjali su trenere, sve jedan ispao smjesan i uzasan. Dudic je dosao nakon odlicne sezone u Velezu, i nakon pocetnog shocka, tim mu je potpuno stao. Igraju neki nedoreceni pressing, umore se i onda su gotovi. Dudic je zbunjen i osamucen. Sve je to ocigledno i jasno.. ali sta dalje.. ipak je Dudic imao neku viziju koja mu nije uspjela, blago receno. Sad ce dovesti neke polovnjake iz regije koje ce otpustati nakon 5 utakmica.
SA1921BA
Torpedo izgubio na domaćem terenu....ahahahha
user1571956549
Pjanke sta reci.... Cuti i trpi hahahahaha....
ajanbrrin
Sine mooojjj Durmis mojjj....
user1660163140
**** malo sarajevooooooo, oooooo
vuckobih
Vrijeme je Duda da podneses ostavku ovako visae ne ide.
imeiime
Hadzic i dudic. NAJGORA KOMBINACIJA U ISTORIJI PL. Kerojed i starleta mirvic uzimaju lovu od kladionica a svoju prciju polako vode prema gasenju.
SeoRusilac
Jbg nije ih nagradilo. Vratit će se nekad u nekim sljedećim utakmicama (možda) ????
ajanbrrin
Aaaahahhahahaaa
Amcho1
Mrššš, sram vas bilo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti