Trenutak totalnog ludila kakvo Bilino polje nije vidjelo godinama!

Nevjerovatno slavlje

Trenutak totalnog ludila kakvo Bilino polje nije vidjelo godinama!

Admin Čaušević

Zenička publika je među najboljim u BiH, to nije nikakva novost. 

Čelik je već nekoliko sezona daleko od vrha bh. fudbala, ali utakmicu Kupa BiH pokazuje da se Zeničani postepno vraćaju tamo gdje im je i mjesto.

Oko 8.000 navijača se Čelika se okupilo na Bilinom polju u susretu Kupa protiv Sarajeva, a svoj trenutak da proslavi gol dočekali su u 58. minuti.

Nakon što je dosuđen penal za Čelik odgovornost je preuzeo Durmiš te rutinski pogodio mrežu za 1:1.

Poslije toga je uslijedilo nevjerovatno slavlje kakvo na Bilinom polju nije viđeno već godinama.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Scene za zeničkog hrama su pokazale da je Čeliku definitivno mjesto u elitnom rangu, ako ništa zbog fenomenalne publike.

Podsjećanja, Sarajevo je vodilo sjajnim golom Čatakovića iz prvog poluvremena. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...gledaj ti koliko su zapeli ovi mutanti protiv Sarajeva,a protiv Zrinjskog,Sirokog ili Borca bi vec na poluvremenu gubili 4 razlike...
2 12
Edin Merlin
Sjajna utakmica..!!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi