Foto - Screenshot

Hasbulla Magomedov je stekao svjetsku slavu

Luksuzni život čuvenog Hasbulle: Avioni, automobili, a zatim i milionski ugovor

Midhat Šljivak

Degestanska internet senzacija Hasbulla Magomedov (20) dečko je koji privlači ogromnu pažnju širom svijeta. Ovaj 20-godišnjak stekao je nevjerovatnu popularnost, a to je znao iskoristiti s finansijske strane.

Hasbulla Magomedov momak je čije ime vjerovatno zna pola svijeta. Dečko iz Dagestana je svojim snimcima na društvenim mrežama stekao enormnu popularnost širom svijeta, a tu popularnost je znao iskoristiti.

Ovaj 20-godišnjak odrađuje odličan posao i živi na 'visokoj nozi' Nedavno je potpisao milionski ugovor s UFC-om i navodno je plaćeniji od većine boraca.

Hasbulla zna uživati u luksuzu koji mu je pružen. Često je na putovanjima koja mu sponzori plaćaju i za njega se izdvajaju ogromne cifre.

Privatni avioni, luksuzni automobili i hoteli samo su dio novog života momka iz Dagestana, koji je kao i velika većina momaka iz ove regije odrastao u teškom okruženju.

Hasbulla je zbog visine uvijek bio omiljen. Maleni Dagestanac nikad se nije smatrao invalidom, a to je i pokazao stečući svjetsku slavu.

"Ne smatram se invalidom. Samo ne rastem, to je sve. Kad hodam brzo, osjećam se umorno", rekao je Magomedov i dodaje:

"Drugi tinejdžeri sjede doma i pišu da sam retardiran. Ali mi zavide", rekao je.

Khabib smatra da će Hasbulla postati milijarder

Khabib Nurmagomedov veliki je prijatelj Hasbulle. Često su skupa i ekipa iz Dagestana ga vodi na borbe širom svijeta.

Khabib veoma cijeni svog sunarodnjaka i smatra da će postati milijarder. Za to mu je dao savjet.

"Mora da ode u SAD, tamo ga poznaju sve velike sportske zvijezde i jako je popularan. Mora se preseliti na nekoliko godina i moža postane milijarder. Ako ništa može postati barem milioner", rekao je Khabib.

Ponuda nije nedostajalo. Hasbulli je došao poziv iz čuvene WWE federacije.

"WWE, hrvanje, želi nekoga poput njega. Spremni su da mu plate veliki novac da ga dovedu u ring. Hasbulla je izuzetno popularan", istakao je Khabib.

Hasbulla je na kraju odabrao lakši način zarade. Postao je promotor UFC-a, dolazit će i promovisati velike događaje, a za to mu je najveća MMA organizacija svijeta isplatila milione dolara.

Tako ovaj Dagestanac može mirno nastaviti s luksuznim životom. Njegova popularnost širom svijeta je ogromna i zahvaljujući tome je napunio džepove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.