Hasbulla priznao da se boji samo jedne stvari

Pitali ga da li se plaši O'Neala

Hasbulla priznao da se boji samo jedne stvari

E. Škorić

MMA senzacija Hasbulla Magomedov otkrio je da ga samo jedna stvar na svijetu plaši nakon što su ga pitali o nedavnom susretu sa Shaquilleom O'Nealom.

Čovjek poznat po imenu 'Mini Khabib' postao je poznat na TikToku i Instagramu i od tada je postao poznata internetska figura zbog svog dječjeg izgleda i glasa.

Hasbulla, koji je iz Dagestana kao i njegov bliski prijatelj Khabib Nurmagomedov, susreo se s predsjednikom UFC-a Dana Whiteom i čak je prisustvovao događajima koje je organizirala MMA organizacija.

Megazvijezda TikToka također je ukrstila putove s O'Nealom dok je bio u Australiji, a Hasbulla je udario NBA legendu svojim 'razornim' desnim krošeom.

Simpatičnog čovjeka zarobljenog u tijelu dječaka upitali su da li se boji udarca od strane nekedašnje zvijezde NBA lige, on je odgovorio:

"Ne, nisam se uplašio. Bojim se samo mraka", kazao je Hasbulla.

Oglasi

Međutim, fanovi su istaknuli da se Hasbulla također boji visine nakon što su se pojavile snimke njegovog posjeta Melbourne Skydecku tokom turneje po Australiji.

Inače, "nokaut" Hasbulle koji je sve nasmijao pogledajte ovdje. O'Neal je to sam podijelio još 276. avgusta ove godine.

Nedavno je Hasbulla potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om. Ovaj 19-godišnjak patuljastog rasta visok 91 centimetar navodno je zaradio pravo bogatstvo.

Šefa UFC-a Danu Whitea upitali su ranije da li postoji ikakva šansa da će se Hasbulla jednog dana boriti, a on je odgovorio: "Volim tog klinca i definitivno postoji šansa da se jednom nađe u ringu".

Bilo je ranije govora da će se boriti s Tajikom Abdurozikom, koji je slične građe, ali ipak se to nije dogodilo jer mnogi su smatrali da to nije etički i da bi se borba održala isključivo za preglede i na neki način bi se ismijavali i jedan i drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi