Hasbulla u velikom stilu ušetao u dvoranu: Svi su htjeli pozdraviti 'kralja'
Foto - UFC

Pred UFC 280

Hasbulla u velikom stilu ušetao u dvoranu: Svi su htjeli pozdraviti 'kralja'

M. Šljivak

Degestanska internet senzacija Hasbulla Magomedov (20) glavna je zvijezda UFC 280 eventa u Abu Dhabiju iako će večeras nastupe imati neke od najvećih borilačkih zvijezda ove promocije.

UFC 280 u Abu Dhabiju donosi zaista spektakularne mečeve. Bit će tu dvije borbe za titule, a u glavnoj borbi večeri za titulu prvaka lake kategorije borit će se Islam Makhachev i Charles Oliveira.

Ipak, najveću pažnju u Ujedinjenim Arapskih Emiratima pokupio je Hasbulla Magomedov, 20-godišnja internet senzacija iz Dagestana.

Hasbulla je nedavno potpisao ugovor s UFC-om. On je zvanično dio organizacije, a večeras ćemo ga gledati i u glavnoj borbi večeri.

Oglasi

Uz Khabiba Nurmagomedova Hasbulla će biti u uglu Islamu Makhachevu i vidjet ćemo hoće li svom sunarodnjaku donijeti sreću.

Hasbulla se u oktagonu pojavio na samom početku UFC 280 eventa. Kada je ušao u arenu izazvao je velike ovacije i publika ga je na taj način pozdravila.

To je samo još jedan dokaz koliko je popularan ovaj 20-godišnjak. On je odavno u centru pažnje brojnih medija i dosta se priča o njemu.

Hasbulla potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om i zaradio bogatstvo

Hasbulla Magomedov potpisao je petogodišnji ugovor s UFC-om i imat će ulogu promotora ove organizacije.

Zvijezda društvenih mreža je kao novi član najveće borilačke organizacije svijeta potvrđen je nedavno, a za potpis je dobio itekako finu cifru.

"Ne mogu iznositi detalje oko ugovora, ali novac je takav da ga ni mnogi borci ne dobijaju", rekao je novinar Igor Lazorin.

Maleni Dagestanac u potpunosti je iskoristio popularnost kako bi zaradio bogatstvo i biznis mu cvjeta.

Top Komentari

plemic
senzacionalno, veličanstveno ...
3 1
kurjak
Koja bi senzacija bio na vašaru u Puračiću.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti