Veliko slavlje

Nou Camp ne pamti veće poniženje: Pjesma navijača Bayerna ori se stadionom

Esmer Oštraković

Nogometaši Bayerna protutnjali su Barcelonom večeras u okviru 5. kola grupne faze Lige prvaka, te su ostvarili pobjedu od 0:3.

Gosti su došli po pobjedu, a na kraju su je ostvarili dosta lakše od očekivanog, a mogla je biti i dosta ubjedljivija.

Krenulo je sjajno za Bavarce koji su već od desete minute imali vodstvo. Mane je pogodio mrežu domaćih nakon fenomenalne asistencije Gnabryja.

U 31. minuti bilo je 0:2. Gnabry je upisao svoju drugu asistenciju na večerašnjem susretu, a gol je postigao Choupo-Moting.

U drugom poluvremenu, tačnije u 95. minuti Gnabry upisuje i svoju treću asistenciju, a konačan rezultat postavio je Pavard.

Tako je Barcelona posramljena sa visokih 0:3 na svom terenu, te će svoje takmičenje nastaviti u Evropskoj ligi.

Sjajne scene nakon utakmice viđene su na Nou Campu. Naravno sjajne za gostujuće pristalice, a užasne za navijače Barcelone.

Domaći su ispraznili stadion, te su na tribinama ostali samo navijači Bayerna, a na terenu su bili igrači ovog tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Krenula je pjesma sa kojom su proslavili pobjedu, a sve to je objavljeno na zvaničnom Twitter profilu Bayeern Munchena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.