Startali su pobjedom

HKK Široki predstavio veliko pojačanje za novu sezonu

Samir Mlaćo
Košarkaši Širokog i u novoj sezoni prvenstva BiH imaju visoke ambicije.

Sinoć su bez većih problema savladali HKK Posušje 85:49.

Nijednog momenta pobjeda Širokobriježana nije dolazila u pitanje, a sada su predstavili novo veliko pojačanje. Radi se o Daishonu Knightu, Amerikancu koji stiže iz Saudijske Arabije.

“HKK Široki službeno potvrđuje kako je Daishon Knight (1991., 185cm) novo pojačanje sportskog ponosa Hercegovine.

Amerikanac koji igra na poziciji braniča, svoju karijeru je počeo na sveučilištu Illionis, a u svojoj bogatoj europskoj karijeri je nastupao za: Siaulilai, Final Genclik, Bashkimi, Mornar Bar, Akademik Plovdiv, Balkan Botevgrad, Istanbul, Hapoel Galille, Hapoel Acre i Geneve Lions. Sezonu je počeo u Al Ansaru gdje je u prosjeku imao 23,8 poena, 5,5 skokova i 3 asistencije po utakmici“, stoji u objavi HKK Široki.

HKK Široki se nedavno razišao sa Lovrom Bašićem, te su brzo pronašli novo pojačanje. Bašić je prije samog starta sezone obnovio povredu koljena.

“HKK Široki službeno obaviještava javnost kako je sporazumno raskinut ugovor s Lovrom Bašićem.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Lovre je na turniru na Zlatiboru obnovio ozljedu koljena zbog koje ga očekuje duži oporavak, te je s igračem dogovoren sporazumni raskid suradnje.

Lovri se zahvaljujemo na svemu i želimo mu što brži oporavak“, stoji u objavi HKK Široki.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.