Šabanagić i Đokanović

Potvrdili na društvenim mrežama

Andrej Đokanović u vezi sa članicom SFK 2000, 'poseban' komentar ostavila direktorica Alimanović

Samir Mlaćo

Na društvenim mrežama potrvrđena je ljubavna veza člana FK Sarajevo i članice SFK 2000 Sarajevo. Radi se o Andreju Đokanoviću i Eni Šabanagić.

Nogometaši Sarajeva i nogometašice SFK 2000 u različitom raspoloženju će na pauzu.

Bordo dame su jesenje prvakinje, dok je FK Sarajevo preostalo još jedno gostovanje u Trebinju, no jasno je da su bordo momci itekako razočarali navijače, uz dosta turbulencija.

Članovi i članice ova dva kluba pod bordo bojom kao jedna su porodica, a sada je potvrđeno da su u ljubavnoj vezi član bordo tima Andrej Đokanović i bh. reprezentativcka Ena Šabanagić.

Potvrdili su to na društvenim mrežama, a između ostalog su pozirali u Mostaru, na Starom mostu.

Dobili su brojne čestitke, uz veliki broj broj komentara, a vrijedi svakako izdvojiti komentar direktorice FK Sarajevo Ayle Alimanović.

“Par sa najzgodnijim nogama u Evropi“, napisala je Alimanović.

Andrej Đokanović trenutno je vjerovatno najbolji mladi igrač FK Sarajevo, a ove sezone upisao je 16 nastupa u prvenstvu te dodao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je Šabangić u pitanju, ona je članica SFK 2000 i reprezentativka naše zemlje, te joj se predviđa bogata karijera.

U SFK 2000 je stigla iz SAD-a početkom ove godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.