Oglasio se Kobiljar: Kada sam potpisao, zamišljao sam to bolje i ljepše
Rijad Kobiljar i FK Sarajevo danas su potvrdili prijevremeni raskid saradnje.

Danas se razišao s FK Sarajevo

Oglasio se Kobiljar: Kada sam potpisao, zamišljao sam to bolje i ljepše

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo i Rijad Kobiljar danas su prijevremeno raskinuli saradnju. Bh. fudbaler se sada oglasio na svom Facebook profilu i oprostio se od kluba s Koševa.

Iako je Rijad Kobiljar imao ugovor do kraja sezone, danas se sporazumno razišao s FK Sarajevo.

Sada se i sam fudbaler oglasio i to na svom Facebook profilu i oprostio se od kluba u kojem je proveo posljednjih nešto više od godinu dana.

"Kad čovjek prihvati nove izazove uvijek očekuje sve najbolje, nekad to ide svojim tokom, a nekad krene niz brdo. Fudbal je takav gdje nikad ne možeš predvidjeti stvari.

Uvijek sam davao svoj maksimum i igrao srcem, nekad je to bilo dobro, nekad loše.
Kad sam potpisao za najveći klub u državi naravno da sam zamislio svoju epizodu malo bolju i lijepšu, ali to je ljepota fudbala i razlog što ga svi volimo. Nekad te obraduje, nekad te razočara...

Nekome si odličan fudbaler, a nekome loš, priče uvijek kruže, al' jedna je istina uvijek. Ja sam uvijek bio čovjek jakog karaktera i ne stidim se sebe, čovjek od riječi i čistog obraza, sa tim rečeno, najveća hvala pripada gospodinu Mirvicu koji je spasio klub kad je najviše trebalo i koji je meni dao povjerenje.

Oglasi

Hvala svim zaposlenicima kluba i svim trenerima. Imao sam čast dijeliti svlačionicu sa vrhunskim igračima i također tako vrhunskim momcima, hvala vam na svemu! Hvala navijačima i posebna hvala Hordama!

Hvala i sretno FK Sarajevo! Dječak koji raste zavole te tad", napisao je Kobiljar.

Objava Rijada Kobiljara na Facebooku nakon raskida saradnje s FK Sarajevo.

Kobiljar je član FK Sarajevo bio od jula 2021. godine kada je u besplatnom transferu stigao iz njemačkog Uerdingena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, član Sarajeva je postao i 2015. godine kada je stigao iz Jacksonville Dolphinsa, bio je na posudbi u Travniku, a u januaru 2016. godine je potpisao za Olimpik.

Kasnije je igrao za Zrinjski, GOŠK, Olimpiju i Rudar Velenje u Sloveniji, prije odlaska u Njemačku u januaru 2020. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

veliki73
Ti si za njih samo broj u nizu
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti