Nije se suzdržao

I Xhaka se umorio od Srba i "puk'o mu je film", ali je samo pokazao koliko je primitivan!

Admin Čaušević

Sasvim očekivano takmica Srbije i Švicarske je puna tenzija te je do sada viđeno nekoliko skandala zbog čega će FIFA imati pune ruke psola.

U prvom poluvremenu Dušan Vlahović se hvatao za međunožje, a ubrzo nakon toga je i Dragan Stojković pojedinim igračima Švicarske psovao šiptarsku majku.

Nastavak donosi novi skandal i to u režiji Granita Xhake koji se očigledno umorio srpskih provokacija i morao je reagovati.

Naime, nakon jedne gužve i dobacivanja Xhaka je prvo sprskoj klupi nešto opsovao, a zatim se i uhvatio za međunožje.

Očigledno je i kapiten Arsenala podlegao emocijama što pokazuje i ovaj njegov primitivan potez koji je svakako za osudu.

Na Xhakinu sreću to sudije nisu vidjele pa je vođa švicarske reprezentacije prošao bez javne opomene.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.