Nije bio jedini

Lijepa Turkinja otkrila da joj je Dilettin dečko slao poruke: "Smiješno"

Edmir Škorić

Dilay Korkmaz, jedna od najpopularnijih voditeljica Kanala D u Turskoj, progovorila je o tome kako joj se nogometaši pokušavaju približiti.

Dilay vodi rubriku svjetskih vijesti na Kanalu D, ali zbog svog izgleda često je na meti slavnih, a naročito nogometaša koji je uoče u Turskoj na TV-u.

Priznaje da su joj mnogi slali poruke, a među njima i Loris Karius, njemački golman koji je trenutno u vezi sa slavnom italijanskom sportskom novinarkom Dilettom Leottom.

"Loris Karius mi je poslao privatnu poruku kada je stigao u Tursku, ali neću je otkriti. To je smiješno! Nije on jedini koji mi šalje poruke. Bila su trojica-četvorica iz iste ekipe u istom razdoblju. Nisam razumjela koja je njihova svrha, šta zapravo žele", kazala je voditeljica za jedan modni časopis.

Karius je bivši golman Liverpoola koji se "proslavio" greškama u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, a koji je bio član turskog velikana Bešiktaša, dok je sada u Newcastleu gdje je drugi golman.

Nedavno se počeo povezivati s Dilettom, potom su zajedno snimljeni na milanskim ulicama, a nedavno su zajedno uživali na odmoru u Miamiju.

Ovaj Nijemac ima nekoliko veza iza sebe. Bio je sa Janine Wiggert, prelijepom plavušom s kojom je hodao dok je bio još u Herthi. Na kraju je pomalo iznenađujuće postao izabranik jedne od najljepših voditeljica u svijetu.

Diletta je već godinama centralna figura svjetske štampe zbog svog senzualnog izgleda, te se o njoj neprestano piše i prati se svaki njen korak, pa tako i njen novi, ljubavni život sa Kariusom.

Prije nego je upoznala Loriusa, Diletta je bila u vezi sa italijanskim modelom i influenceom Giacomom Cavalijem, a ljetos je bila i sa turskim glumcem Canom Yamanom.

Diletta posjeduje sve što treba jednoj ženi - lijepa je, zgodna, atraktivna, uspješna i pametna. Može da ima većinu muškaraca koje zamisli, no svejedno je izbirljiva i uglavnom njene veze ne opstaju predugo, a vidjet ćemo hoće li Karius ipak biti taj koji će zatvoriti njen začarani ljubavni krug.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.