"Mama mi govori da se pazim muškaraca, ne slušam je, zato što sam..."

Diletta Leotta otkrila nepoznate detalje o sebi

"Mama mi govori da se pazim muškaraca, ne slušam je, zato što sam..."

A. Čaušević

Poznata italijanska novinarka Diletta Leotta ima samo jedno pravilo u ljubavi, a to je da nema pravila. I da ne prima savjete ni od koga. Ona je odnedavno u vezi sa Lorisom Kariusom s kojim je provela odmor u Miamiju.

"To je moj život. S 31 godinom želim se slobodno upuštati u veze", poručila je Diletta svima koji je kritikuju. "Ne slušam nikoga, čak ni svoju majku jer sam strastvena."

Diletta Leotta nastavlja svojim putem, kako u ljubavi tako i karijeri. Nakon što je počela izvještavati na engleskom jeziku uživa u posebno sretnom trenutku u svom životu.

Na privatnom planu njena ljubav prema Kariusu je sve jača i za one koji joj poručuju da često mijenja momke poslala je jasnu poruku.

[instagram]https://www.instagram.com/dilettaleotta/?hl=en[/instagram]

"Ne smatram ispravnim kritike na račun muškaraca koje izaberem imati pokraj sebe sebe", objašnjava sicilijanska voditeljica u intervjuu za sedmični list F.

Oglasi

"Ja sam strastvena i sa 31 godinom želim se osjećati slobodno, lansirati se u veze koje želim".

Nije iznenađujuće da je svaki muškarac koji je pokušao gravitirati oko nje završio na nišanu tračeva, ali srećom Leotta se ne boji ničije osude.

"Da biste pronašli pravog muškarca, morate steći iskustvo, čak i griješiti", objašnjava ona i pod cijenu da doživi razočarenja jednog za drugim.

"Živim svoj život. Majka mi stalno govori da se čuvam, da idem polako. Ali je ne slušam. Moram udariti glavom prije nego stanem."

Atraktivna Italijanka jednostavno ne prihvata lekcije i svaki put je kao prvi put i s jednakom strašću kao i uvijek upušta se u nove avanturističke ljubavne priče.

Isto je uradila i sa Kariusom, s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci. Sicilijanska voditeljica očito je uspjela otopiti svoje ledeno nordijsko srce, s obzirom na to da Karius sve češće leti u Italiju kako bi je vidio.

Posljednje putovanje ipak su odradili zajedno. Odabrali su žestoku vrućinu Floride kako bi se prepustili vrlo romantičnom ljubavnom bijegu. Oboje su na fotografijama koje su osvanule u magazinu Chi dijelili strast koja oduzima dah, a ni u Miamiju svoju vruću ljubav nisu pustili da pobjegne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi