Gori more, tope se planine: Italijani objavili najeksplicitnije Dilettine fotografije do sada

Sa odmora u Miamiju

Gori more, tope se planine: Italijani objavili najeksplicitnije Dilettine fotografije do sada

A. Čaušević

Diletta Leotta je bez dileme već godinama najatraktivnija sportska novinara, a njeno srce odnedavno grije Loris Kairus, bivši golman Liverpoola i trenutni član Newcastle United. Italijanka i Nijemac su svoj odmor proveli u Miamiju gdje su paparazzi zabilježili neke sočne fotografije.

Sada već čuvena italijanska novinarka je pronašla novu ljubav. Nakon boksera, pjevača, glumaca i influensera izabrala je fudbalera. Ne napadač ili veznjaka, već golmana.

Dilettu već nekoliko sedmica ljubi Karisu, poznati golman čiju su karijeru obilježile katastrofalne greške u dresu Liverpoola, prvenstvno u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida 2019. godine.

U međuvremenu, Karius je dosta radio na svom izgledu, prošao je značajnu transformaciju i postao jako privlačan što je jedan od razloga zašto je i osvojio Dilettu.

Kako je u najjačim evropskim ligama pauza Italijanka i Nijemac su slobodno vrijeme iskoristili da jedno vrijeme provedu u Miamiju gdje su bili pravi mamac za paparazze.

Oglasi

Iako su se prije nekoliko dana vratili sa odmora te vratili radnim obavezama tek sada su objavljenje neke od eksplicitnih fotografija Dilette i njenog novog dečka.

Diletti atributi su prštali na sve strane, a na jednoj od fotografija se može vidjeti kako se zgodna Italijanka osvježava uz pivo. Fotografije možete pogledati ovdje.

Nema sumnje da je Diletti odgovarao odmor te je jasno da uživa u novoj ljubavi za koju se nada da će biti duža i uspješnija od prethodnih, pogotovo ona sa turskim glumcem Canom Yamanom.

Inače, od povratka sa Floride ova 31-godišnjakinja je već obavila nekoliko radnih zadataka, pa je tako između ostalog izvještava sa meča Lige prvaka sa žene između Juventusa i Arsenala.

S druge strane, Karius još uvijek može da uživa u odmoru pošto se klubovi iz Premiershipa utakmicama vraćaju tek krajem mjeseca.

Top Komentari

Salgijica
Sportsport.ba je smece
9 0
PapaK
Kakvi debili u redakciji SS.ba, jbem ja sve svoje kad dolazim ovdje.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi