Tičinović produžio ugovor

Zrinjski završio još jedan veliki posao

E. Oštraković

Iz Zrinjskog su danas zvanično potvrdili da je Mario Tičinović produžio ugovor sa njihovim klubom, a to su sjajne vijesti za navijače ovog kluba.

Tičinović igra jako dobro od dolaska u Zrinjski, a imao je ugovor do kraja aktuelne sezone, te je odlučio produžiti saradnju sa svojim klubom.

Tako je saradnja produžena na još dvije godine, a sve su na svojoj zvaničnoj stranici potvrdili iz kluba koji dolazi iz Mostara.

"HŠK Zrinjski Mostar i Mario Tičinović danas su potpisali produženje suradnje do završetka sezone 2024./2025. Tičinovića je važeći ugovor za aktualnog prvaka vezao do kraja sezone, a novim ugovorom suradnja je produžena za još dvije godine", stoji u objavi Zrinjskog.

Ovaj 29-godišnji desni bek u Zrinjski je srigao na ljeto 2019. godine iz belgijskog Lokerena kao slobodan igrač.

Pored Lokerena u svojoj karijeri Tičinović je još nastupao za Hajduk, Karlovac i Nordsjaelland.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, prošao je sve omladinske kategorije reprezentacije Hrvatske, ali nikada nije zaigrao u seniorskoj selekciji svoje zemlje.

Tičinović je u dresu Zrinjskog odigrao 84 utakmice, te je postigao osam golova i dodao je pet asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.