Počeli radovi na promjeni travnjaka na još jednom premijerligaškom stadionu

Od drugog dijela sezone u novom ruhu

Počeli radovi na promjeni travnjaka na još jednom premijerligaškom stadionu

H. Zilić

Još jedan klub u Bosni i Hercegovini dobit će novi travnjak. Počelo je uređivanje travnjaka na stadionu pod Bijelim brijegom, tako da će ekipa Zrinjskog uskoro igrati na novom hibrdinom terenu.

Počeli su radivi ukalnjanja trenutnog tavnjaka koji će biti premješten u kampus u Rodoču.

Iz Zrinjskog su ranije najavili velike infrastruktunre projekte, a pred kraj 2022. godine krenuli su u akciju.

Oko cijele situacije aktuelni prvak Bosne i Hercegovine oglasio se saopštenjem.

"Na glavnom terenu stadiona HŠK Zrinjski jutros su započeli radovi na uklanjanju travnjaka i premještanju istog u sveučilišni kampus u Rodoču.

Ovi radovi ujedno označavaju i početak realizacije infrastrukturnog projekta kojim će stadion sedmerostrukog prvaka BiH dobiti hibridni travnjak u sklopu projekta “Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH” .

Oglasi

Tim povodom sutra će se u Mostaru održati operativni sastanak između predstavnika HŠK Zrinjski Mostar, Nogometnog saveza BiH i konzorcija izvođača radova koji čine tvrtke Wickr Group a.s., Hellasod SA i Tarkett sports", navode iz HŠK Zrinjski.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmrHMNAMMYF/[/instagram]

Plemići su jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH završili na liderskoj poziciji sa 39 bodova, tri više od Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Zrinjskom vjeruju da će sve biti gotovo do početka proljetnog dijela sezone koji je zakazan za 25. februar 2023. godine.

U 20. kolu krajem februara Zrinjski gostuje ekipi Sarajeva, a u prvi vikend u martu bit će domaćini ekipi Posušja.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi