Ovaj put je stvarno pretjerao

Igrača Barcelone ismijavaju zbog outfita: "Zašto nosiš odjeću svoje djevojke?"

Edmir Škorić

Jules Kounde, 24-godišnji svjetski viceprvak s Francuskom, izazvao je brojne komentare zbog svog outfita.

Kounde je trenutno u Barceloni i jedan je od šestorice koje klub nije spreman prodati, bez obzira kakve ponude dođu. U toj grupi su još Pedri, Gavi, Lewandowski, Ansu Fati i Ronald Araujo.

Francuski reprezentativac postaje sve važnija karika u timu Xavija, a istovremeno ga na internetu ismijavaju zbog odjevnih kombinacija.

"Zašto si obukao odjeću svoje djevojke?", jedan je od komentara na račun Koundeovog neobičnog outfita. "Mislim da se zaista ne razumijem u modu", dodaje drugi, dok treći pak tvrdi da je "sve otišlo k vragu".

Francuz u neobičnoj odjevnoj kombinaciji

Kounde je inače u Barcelonu došao iz Seville za 50 miliona eura prošle godine, a ove sezone je sakupio 11 nastupa. Nije se upisao u strijelce, ali je imao tri asistencije.

On je imao dosta uspješne nastupe u Kataru, ali nije uspio doći do titule svjetskog prvaka jer je Argentina u onom ludom finalu 18. decembra ipak bila bolja i to nakon izvođenja penala.

Kounde je pažnju svijeta privukao na utakmici s Poljskom u grupnoj fazi kada je izašao sa lančićem oko vrata, što naravno nije dozvoljeno.

"To mi se nikada nije desilo. Igram u Španiji već godinama i nikada nisam na teren izašao, a da sam imao neki nakit. Jednostavno sam ovaj put zaboravio i tek sam to shvatio kada je utakmica počela jer su oni počeli da mi smetaju dok trčim", kazao je Kounde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.