Zvanično predstavljen

Član Dinama stigao u HŠK Posušje

Samir Mlaćo
U HŠK Posušje uskoro pale motore, a danas je predstavljeno novo pojačanje. Kao što je SportSport.ba ranije i najavio, na Mokri Dolac stiže član zagrebačkog Dinama.

Radi se o Mateju Mamiću koji je danas ozvaničio svoju posudbu i krenut će u nove izazove. Posljednji angažman Mamić je imao u NK Jarun, članu Prve lige Hrvatske (drugi rang).

“S velikim zadovoljstvom i ponosom obavještavamo javnost da je realizirana posudba između GNK Dinamo Zagreb i HŠK Posušje. Riječ je o dvadesetjednogodišnjem desnom bočnom Mateju Mamiću koji stiže GNK Dinamo Zagreb. Matej je prošle polusezone branio boje NK Jarun, skupio je 13 nastupa i postigao jedan pogodak u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Matej, dobrodošao u plavo-bijelu obitelj!“, istakli su iz HŠK Posušje.

Pored njega na Pecaru bi trebao stići još jedan član Dinama, a radi se o Vinku Roziću. Rozić dobro poznaje Premijer ligu i neće imati problema da se uklopi u bh. nogomet.

Rozić je bio posuđen u NK Široki Brijeg odakle i dolazi u Posušje. Rođen je u Livnu, a upisao je 14 nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak i dvije asistencije.

Rozić je bio i član Hajduka, pa je prešao u Dinamo, a zatim nastupao za kadete i juniore, te drugi tim aktuelnog prvaka Hrvatske. U potrazi za većom minutažom stigao je u Široki Brijeg, a i u drugom dijelu sezone će prema svemu sudeći ostati u elitnom rangu bh. nogometa.

Očekuje se da iz Posušja uskoro ozvaniče i ovaj transfer.

Sa Mokrog Doca su predstavili i novog direktora kluba, a radi se o Ivanu Petricu Bagušiću.

“Jednoglasnom odlukom UO, gospodin Ivan Petric Bagušić obnašat će funkciju direktora kluba. Ivan Petric ugledni je posuški poduzetnik i već dugih niz godina uključen je rad kluba, a svoj igrački staž gradio je u našem sportskom kolektivu i skupio nekoliko nastupa u seniorskoj momčadi u Ligi Herceg-Bosne“, istakli su iz Posušja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Posušju motore pale danas od 14 sati, te će biti veoma uzbudljivo na Mokrom Docu. Jasan cilj kluba je opstanak u ligi.

Posušje je prvi dio sezone okončalo na sedmom mjestu sa 23 osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.