Nije mu preostalo ništa drugo

Očajni Hakimi se na sve načine pokušao izvući iz "ševe", na kraju se "onesvijestio"

Esmer Oštraković

Prijateljsku utakmicu u Riyadu danas će odigrati kombinovani tim Al-Hilala i Al Nassra protiv Paris Saint-Germaina.

Utakmica je okarakterisana kao posljednji duel koji će imati Cristiano Ronaldo koji će kao kapiten predvoditi domaći tim, te Lea Messija nogometaša PSG-a.

Ipak, nešto zanimljivo viđeno je na nekoliko sati prije utakmice, na jednom laganom treningu koji su imali nogometaši PSG-a.

Naime, nogometaši ove ekipe odrađivali su neke lagane stvari, a na jednom dijelu terena "ševe" je igralo nekoliko fudbalera.

Bili su to Mbappe, Messi, Neymar, Ramos i Achraf Hakimi koji su se dobro zabavljali sve vrijeme, a sve su snimale kamere.

U jednom trenutku u "ševi" je bio Hakimi kojeg su ostala četiri nogometaša PSG-a prosto izludila, te nije znao gdje se nalazi.

Pokušavao je Hakimi da se snađe, te da presječe loptu i tako nekog drugog pošalje unutra, ali mu to nikako nije uspjevalo.

Njegovi saigrači su se smijali njegovim pokušajima, a očajni Hakimi više nije imao snage da trči za loptom, te je uradio jedinu logičnu stvar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odlučio je da legne na travu, te tako prekine ismijavanje koje su radili njegovi saigrači, a naravno kamere su sve zabilježile.

Zaista se mora priznati da u PSG-u vlada sjajna atmosfera, a to najbolje pokazuju upravo snimci poput ovoga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.