Fanovi u šoku kada su vidjeli šta Messi radi u teretani: "Kunem se ovo je prvi put da to vidim"

Nisu navikli da ga gledaju u takvom izdanju

Fanovi u šoku kada su vidjeli šta Messi radi u teretani: "Kunem se ovo je prvi put da to vidim"

Endin Čaušević

Lionel Messi se našao u centru pažnje nakon što je PSG objavio video iz teretane na kojem se vidi kako igrači ovog kluba treniraju, ali jedan detalj na kojem se vidi i Argentinac mnoge njegove fanove je ostavio bez teksta jer ga u takvom izdanju nikada prije nisu vidjeli.

Za Messija se uvijek govorilo da ne voli baš previše vremena provoditi u teretani i na taj način trenirati, te da većinu treninga i vježbi on želi odraditi na terenu što su treneri poštovali i nisu se previše bunili.

Međutim, čini se da se taj režim promijenio nakon što je Messi napustio Barcelonu i karijeru nastavio u PSG-u gdje očito poštuje sve ono što trener od njega traži.

Tako se prije nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio zanimljiv video kojeg je objavio PSG, a u centru pažnje našao se upravo Messi.

Parižani su na zvaničnom profilu objavili video iz teretane i pokazali su kakve vježbe su radili igrači ovog kluba, a mnogi su se iznenadili kada su vidjeli Messija po prvi put kako diže tegove.

Messija nismo navikli gledati u takvom izdanju prethodnih godina zbog čega se špekulisalo da on uopšte nikada ne diže tegove i radi takve vježbe u teretani, ali video PSG-a je pokazao da to nije istina.

Oglasi

Međutim, čak je i Messijevim fanovima bilo neobično vidjeti jednog od najboljih igrača svih vremena u takvom izdanju i poručili su da to izgleda totalno neprirodno kada je u pitanju argentinski fudbaler.

No, očito da je Messi promijenio način svog treninga jer je svjestan da ulazi u zalazak karijere i čini se da mu je bitno da bude u što boljoj fizičkoj formi kako bi što duže mogao igrati na najvišem nivou.

"Kunem se ovo je prvi put da vidim Messija da diže tegove", bio je jedan od prvih komentara nakon PSG-ovog videa koji je ubrzo nakon toga postao hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/MessiJordanG/status/1614682512898551810[/twitter]

Top Komentari

Harun_99
Pustite čovjeka na miru da diže tegove
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi