Mbappe je "palcem gore" dao znak u koji klub odlazi iz PSG-a

Francuz u centru pažnje

Mbappe je "palcem gore" dao znak u koji klub odlazi iz PSG-a

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je budućnost i sadašnjost svjetskog fudbala. Nakon briljantno odigranog Mundijala u Kataru stekao je još veću popularnost i sigurno je želja svih najbogatijih klubova svijeta.

PSG se nalazi u Kataru gdje će turneja od nekoliko dana završiti okršajem Lea Messija i Cristiana Ronalda na terenu u utakmici protiv All-Star ekipe saudijskog prvenstva.

Prije te utakmice Parižani su održali druženje sa navijačima, a među najvećim zvijezdama je svakako bio Kylian Mbappe.

Prilikom druženja sa navijačima Mbappe je napravio gest koji bi mogao otkriti dosta toga o njegovoj budućnosti i gdje želi nastaviti karijeru.

[twitter]https://twitter.com/Fand7os/status/1615748907442798592[/twitter]

Dok se spremao za potpis nekih fotografija jedan od navijača je Mbappeu poručio da se vrati u Madrid, a Mbappe je na to dobacivanje pokazao palac gore.

Oglasi

Nema sumnje da će se nakon ovog gesta još više šuškati oko mogućeg dolaska francuskog superstara u Real Madrid.

Posljednjih dana intenzivirane su glasine oko eventualnog transfera 24-godišnjaka među Los Blancose što bi navodno odgovaralo i sjajnom napadaču.

Real Madrid je ranije nudio čak 180 miliona eura za Mbappea, ali je PSG to odbio te je Mbappe pod pritiskom francuske vlasti ostao na Parku prinčeva.

Ipak, ove sezone je nekoliko puta do izražaja došlo njegovo nezadovljstvo zbog statusa u ekipi. Prije svega zato što Parižani nisu održali riječi prilikom produženja saradnje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U PSG-u su svjesni da je Real Madrid praktično jedini klub zbog kojeg bi Mbappe napustio francusku prijestolnicu i gest napravljen na druženju sa navijačima im se sigurno neće svidjeti.

Mbappe od djetinjstva navijač za popularne Kraljeve i generalni dojam je da će tokom karijere jednog dana sigurno zaigrati u dresu najglamuroznijeg kluba današnjice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Kako da se vrati u madrid ako nikada nije ni bio tamo.
3 0
denimen9
Klasičan primjer amaterskog novinarstva kod Čauša. Uopšte nije ovom bolidu koji je snimao pokazao išta, vidi se da pozira drugoj kameri.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije