Šesta pripremna utakmica za tim iz Konjica

Igman u Međugorju savladao Novi Sad

O. Lekić, foto: Esmer Oštraković

Posljednjeplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine danas je u prijateljskoj utakmici koja se od 14:30 igrala u Međugorju savladao ekipu Novog Sada rezultatom 2:1.

Susret se igrao u Međugorju i bila je to šesta pripremna utakmica Igmana koji u proljetni dio sezone ulazi sa samo jednim ciljem, a to je ostanak u društvu najboljih gdje ove sezone igraju po prvi put.

Strijelci za Igman na današnjoj utakmici protiv člana Prve lige Srbije bili su Amer Dupovac i Petar Bojo.

Trener Igmana, Husrefe Musemić, odlučio se da sljedećih 11 igrača pošalje na teren od prve minute: Hamzić, Mandžuka, Dupovac, Alić, Bešagić, Biber, Hebibović, Kašić, Vazda, Alešević, Ahmetović. 

Igman je na dnu tabele sa 17 bodova, četiri manje od Sloge, Leotara i Tuzla Cityja koji su u sigurnoj zoni, a dva manje od pretposljednje Slobode. 

Drugi dio sezone ekipa iz Konjica otvorit će domaćom utakmicom protiv FK Željezničar i bit će zanimljivo vidjeti šta mogu protiv tima koji predvodi Edis Mulalić.

Prijateljska utakmica:

Igman Konjic - Novi Sad 2:1 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.