Iznenađenje u duelu premijerligaša i prvoligaša u Međugorju
FOTO: FK Igman Konjic

Odlučio je jedan pogodak

Iznenađenje u duelu premijerligaša i prvoligaša u Međugorju

S. Mlaćo
Iznenađenje smo vidjeli danas na prijateljskoj utakmici u Međugorju. Snage su odmjerili premijerligaš Igman i federalni prvoligaš Tomislav.

Na kraju je završilo 1:0 za HNK Tomislav.

Strijelac za federalnog prvoligaša bio je Camillo Barrios.

Bio je ovo prvi poraz Igmana u pripremnom dijelu i Husref Musemić svakako ima razloga za brigu. Pojedini nogometaši danas nisu opravdali očekivanja.

Na drugoj strani u redovima Tomislava sigurno zadovoljstvo. Pružili su jak otpor premijerligašu i na kraju čak i slavili.

Jasno je da rezultat u ovakvim utakmicama i nije u prvom planu, ali svakako mnogo znači za samopouzdanje.

Igman se sprema u Međugorju, a drugi dio sezone će otvoriti duelom sa FK Željezničar. Gdje će biti odigran taj meč, nije poznato.

Tomislav na drugoj strani se sprema za nastavak Prve lige FBiH. Glavni cilj im je opstanak u ligi, a za sada su na pravom putu s obzirom da na devetom mjestu sa 19 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljska utakmica:

FK Igman – HNK Tomislav 0:1

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Igman se sprema u Međugorju, a Željo u Konjicu??? Majkem, hebe lud zbunjenog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi