Navijači Liverpoola krivi za sve

Fudbaleri Real Madrida su spavali, a u 2 ujutro uslijedilo je pakleno buđenje

Esmer Oštraković

Večeras prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka igraju ekipe Liverpoola i Real Madrida, a očekuje se zaista parvi spektakl u Engleskoj.

Koliko ova utakmica znači domaćim navijačima najbolje govori njihov potez koji su napravili rano jutros. Naime, oni su u 2 poslije ponoći priredili vatreni doček fudbalerima Real Madrida.

Dok su fudbaleri Real Madrida spavali pred jednu od najvažnijih utakmica u ovoj sezonu, ispred njihovog hotela dešavao se pravi šou.

Redsi su tako priredili veliki i jako glasan vatroment svojim gostima, te je sigurno da su ih uspjeli sve probuditi i prižiti im ostatan noći bez sna.

Igračima Real Madrida tako je prekinut odmor i spavanje, a naravno jasno je da su ove dvije stvari veoma potrebne prije utakmice.

Oba tima pokušavaju spasiti sezonu utakmicom u Ligi prvaka jer im ne ide jako dobro u domaćim prvenstvima, a posebno se tu misli na Liverpool.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jurgen Klopp nalazi se tek na osmoj poziciji u Premiershipu, te imaju sedam bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Rano su Redsi eliminisani i iz oba domaća kupa. Navijači su se tako odlučili na ovaj potez kako bi pomogli svoj fudbalerima da ostvare pobjedu protiv Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa druge strane Real Madrid pokušava stići Barcelonu koja se nalazi na prvom mjestu u Primeri, te ima osam bodova zaostatka.

Ove dvije ekipe igrat će i u polufinalu kupa, a obzirom na to kako igra Barcelona, ne bi bilo iznenađenje da se plasiraju u finale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.