Sjajan posao uprave Igmana

Počelo postavljanje montažne tribine u Konjicu, "debi" će imati već protiv Željezničara

Esmer Oštraković

U subotu sa početkom od 13 sati u Konjicu biti će odigrana utakmica 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Igmana i Željezničara.

Očekuje se da će Željezničar imati jako dobru podršku svojih navijača u Konjicu, a domaćini su počeli sa radovima na tribini na kojoj će biti smješteni gosti.

Naime, FK Igman objavio je fotografiju Gradskog stadiona u Konjicu na kojoj se jasno vidi postavljanje montažne tribine.

"Danas je započeto postavljanje tribine na kojoj će biti smješteni gostujući navijači!", stoji u objavi FK Igman iz Konjica.

Montažna tribina trebala bi primiti oko 150 navijača, a očekuje se jako dobra posjeta na stadionu u okviru 20 kola Premijer lige BiH.

Ekipa Željezničara je već igrala jednu zvaničnu utakmicu i to u Kupu BiH protiv Leotara. Slavili su na Grbavici sa 2:1.

Kada je riječ o stanju na tabeli, Željezničar se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa 29 bodova, ali imaju i zaostali meč sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Igman će se do kraja sezone boriti za ostanak u ligi. Trenutno se nalaze na posljednjem mjestu sa 17 osvojenih bodova.

U drugu polusezoni Igman ulazi sa Husrefom Musemićem kao trenerom i jasno je da će to biti potpuno drugi tim u nastavku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.