FK Igman se zahvalio Kaknju i otkrio gdje će biti domaćin u nastavku sezone

Prvi izazov ih očekuje protiv FK Željezničar

FK Igman se zahvalio Kaknju i otkrio gdje će biti domaćin u nastavku sezone

S. Mlaćo
Sa velikim ambicijama nogometaši Igmana iz Konjica ulaze u drugi dio sezone Premijer lige. Igman ima samo jedan cilj, a to je opstanak u ligi.

Igrački su se pojačali, a na klupu je stigao iskusni Husref Musemić. Dobra vijest za Igman jeste i povratak u svoj grad.

To je i zvanično potvrđeno, te se Igman zahvalio FK Mladost Doboj Kakanj, klubu na čijem stadionu je ovaj klub igrao utakmice u prvom dijelu sezone Premijer lige.

“Hvala Kakanj!

Ovim putem se želimo zahvaliti FK Mladost DK, klubu koji nam je dao na korištenje stadion MGM Farm Arenu dok se u Konjicu ne steknu uslovi za odigravanje premijerligaških utakmica.

Igman se vraća u svoj dom, u svoj Konjic, a svim članovima Fudbalskog kluba Mladost DK dugujemo zahvalnost jer su učinili sve kako bi se kolektiv Igmana tokom boravka u Kaknju osjećao kao kod kuće!“, stoji u objavi FK Igman.

Oglasi

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=683534666897587&set=a.523440176240371[/facebook]

Igman se vraća na svoj stadion, a kako je SportSport.ba ranije i najavio, meč Igmana i Željezničara igra se naredne subote u 13 sati.

Igman se sprema u Međugorju, a prije par dana odigrao je novi prijateljski meč i savladao RFK Novi Sad 2:1.

Strijelci za Igman na navedenoj utakmici protiv člana Prve lige Srbije bili su Amer Dupovac i Petar Bojo.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=682826746968379&set=a.523440172907038[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Igmana Husref Musemić, odlučio se da sljedećih 11 igrača pošalje na teren od prve minute: Hamzić, Mandžuka, Dupovac, Alić, Bešagić, Biber, Hebibović, Kašić, Vazda, Alešević, Ahmetović.

Igman je na dnu tabele sa 17 bodova, četiri manje od Sloge, Leotara i Tuzla Cityja koji su u sigurnoj zoni, a dva manje od pretposljednje Slobode.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi