6

Komentari (6)

LevoKrilo
pjanke.sa, ne možeš ti to ovima iz N.K. ili nekada ŠPORTSKOG kluba naobjašnjavati...Real Madrid pa oni i Santiago Bernabeu pa Grbavica. Najžalosnije je što su oni ubjeđeni u to što im se servira u zvorničkoj desetinama godina. Navijači za izučavanja su ti oni.
pjanke.sa
Ne morate je bas ni zasarafiti do kraja nek malo klocne slobodno :-)
SaDrugeStrane
Bacas fore na račun drugih navijačkih skupina, umjesto da pogledaš malo u svoju avliju pa da vidiš gdje su vaši vjerni navijači FK Torpeda!
pjanke.sa
Ma nasa avlija je vise vas boljela vazda nego vasa nas. Jedan primjer: vi nas zgo vnate u onaj kavez ne date nam citav Sjever na Grbavici, ja da sam u Upravi Sarajeva, postavio bih isto u cosak juga na Kosevu zicu (ne mora bodljikava) i smjestio vas tu. Jel to pravedno reci ti meni?
SaDrugeStrane
Koliko para toliko muzike, na Koševu nije ništa bolja stvar, dođete na stadion lomite stolice, skidate mrežu, palite i gadjate druge navijače odnosno simpatizere na sjevernoj i istočnoj tribini. Zahvali se i to što dobijete, pa ti meni reci Jel pravedno dobiti veći dio tribine?!?
pjanke.sa
Kako si ti decko ogranicen. Hajd jos jednom procitaj komentar moj, pa se onda javi. Ili bolje nemoj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.