Snimak je nastao prije nekoliko godina i izazvao je ogromnu pažnju

Brutalno

Za ovaj snimak mnogi tvrde da je namješten: Je li djevojka zaista nokautirala dva tipa?

Midhat Šljivak

Brojni snimci uličnih obračuna sve više osvajaju svijet, a najviše pažnje kao i uvijek privlače snimci na kojima su u glavnoj ulozi žene. One često znaju nokautirati muškarce. Snimak od prije nekoliko godina pokazuje da cure znaju udariti, ali mnogi ga smatraju lažnim.

Popularnost borilačkih sportova u kojima glavnu ulogu imaju žene sve je veća. Cure se nikad ne štede kada se nađu u ringu ili oktagonu i često možemo gledati krvave borbe.

Ipak, scene obračuna s ulice nešto su posebno. Mnogi ljudi vole vidjeti kako djevojke zadaju udarce prema muškarcima, a jedan takav snimak od prije nekoliko godina privukao je ogromnu pažnju.

Po datumu snimak s kamere je nastao u maju 2018. godine. Dečko i djevojka šetaju kroz mračni prolaz kada nailaze dvojica muškaraca.

Jedan od njih nije izdržao i odlučio je namjerno 'zakačiti' curu. Ona se požalila dečku koji je potom krenuo da se obračuna s dvojcem.

Međutim, nije uspio. Dobio je odmah udarac od kojeg mu nije bilo dobro, ali se tada u igru uključuje cura koje je sama završila posao.

Ona je zadala nekoliko žestokih udaraca prema momcima. Obojicu ih je nokautirala i oni su nekoliko sekundi kasnije ostali nepomično ležati u prolazu.

Mnogi su očekivano skeptični zbog ovog snimka. Smatraju da je sve lažirano i da je poprilično nerealno da cura na ovakav način pregazi dvojac.

Ipak, iako sve djeluje nerealno, dosta je cura koje itekako dobro znaju udariti. Primjera u svijetu je dosta i neke od njih su velike nokauterke.

Prosudite sami je li ovo zaista realan video. Ako jeste treba svakako čestitati curi na nevjerovatnoj nokauterskoj moći.

Nije poznato je li djevojka eventualno borkinja. Identitet joj nije poznat, no očigledno dobro zna udariti.