Napadač Željezničara se oglasio

Hodžić razočaran minutažom: Objave na Facebooku mnogo toga govore, a neće se svidjeti Mulaliću

Endin Čaušević

Sarajevski derbi između Sarajeva i Željezničara igrao se danas u Trening centru NSBiH u Zenici, a završen je bez golova. Meč se igrao bez navijača, ali je bilo nekoliko zanimljivih lica na u loži, a jednom od njih Armin Hodžić je poslao posebnu poruku. No, ono što se našlo posebno u centru pažnje jeste njegovo jasno nezadovoljstvo minutažom danas.

Odlukom NSBiH veliki gradski derbi Sarajeva i Željezničara igrao se danas bez prisustva navijača sarajevskih klubova, te je atmosfera bila kao da je u pitanju neka pripremna utakmica.

No, i pored toga bilo je nekoliko zanimljivih lica u loži stadiona u Zenici, a još jedan meč Premijer lige Bosne i Hercegovine pratio je i Zoran Mamić.

Nekadašnji trener Dinama s bratom Zdravkom živi već neko vrijeme u Međugorju, a često koriste priliku da prisustvuju utakmicama u najjačem rangu bh. fudbala.

Mamić je iskoristio priliku da prati današnji sarajevski derbi, ali jasno je da nije mogao imati potpunu sliku o kakvom rivalstvu je riječ jer se vječiti derbi igrao van glavnog grada BiH, ali i pred praznim tribinama.

I nakon utakmice Mamić se našao u centru pažnje jer je napadač Željezničara, Armin Hodžić, objavio njegovu fotografiju na Facebooku i poslao mu jasnu poruku koja je mnoge oduševila.

Zna se da su Mamić i Hodžić svojevremeno sarađivali u zagrebaškom Dinamu, te je on bio jedno vrijeme trener sadašnjem napadaču Željezničara. Hodžiću je bilo drago što ga je vidio danas u Zenici i poruka na Facebooku je to jasno pokazala.

"Hvala što si me vodio i što si me gledao danas", poručio je Hodžić svom nekadašnjem treneru.

   Hodžić se zahvalio Zoranu Mamiću što je danas pratio meč u Zenici.

Međutim, ono što se posebno našlo u centru pažnje jeste Hodžićeva objava svega desetak minuta nakon što je završen meč u Zenici. Hodžić je igrao tek nekoliko minuta u finišu utakmice zbog čega nije bio zadovoljan, a njegov novi nastup na Facebooku sigurno se neće svidjeti Mulaliću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Zenici odmorio sam ja", napisao je Hodžić nekoliko minuta nakon završetka sarajevskog derbija.

   Status koji je napadač Željezničara objavio nekoliko minuta nakon što je završen meč protiv Sarajeva u kojem je igrao u finišu.

Hodžić se nedavno vratio u Željezničar nakon što je šest mjeseci bio bez kluba. Nakon povratka u Željezničar upisao je pet nastupa i postigao je jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.