Bruka

Promašaj nad promašajima, a ko drugi nego Romelu Lukaku!

Edmir Škorić

Inter se muči s Fiorentinom u utakmici koja je obilovala šansom, a jedinu su iskoristili gosti nakon što su domaći promašivali zicere.

Inter je favorit na domaćem terenu protiv Fiorentine, a napadački tandem Lukaku - Correa danas nije raspložen.

Imao je domaćin svoje šanse, jednu dobru propustio je nesebični Mkhitaryan, ali ipak sve se vrti oko Belgijca.

Iako se činilo kako se vratio u formu nakon golova u dresu Belgije, večeras je imao nestvaran promašaj. Kako je ovo moguće?

Vrlo brzo stigla je kazna, pa je Bonaventura donio vodstvo gostima iz Firence, a Interova užasna forma u ligi se očito nastavlja.

Edin Džeko i Lautaro Martinez odavno se zagrijavaju i za očekivati je da neko od njih veoma brzo dobije priliku za igru.

Lukaku jednostavno ne zna da postigne gol, ali čini se da nije jedini danas u sastavu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što navijače naročito brine je užasna efikasnost u posljednje vrijeme, a Inzaghi će pokušati da pronađe rješenje i za to. Možda za početak da izbaci Lukakua?!

Sve ovo posebno brine jer se bliže mečevi s Benficom u četvrtfinalu Lige prvaka...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.