Stigli su u velikom broju

Horde zla uvredljivim skandiranjem traže odlazak Ajle Alimanović

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić
Na Tušnju je počeo meč Slobode i Sarajeva.

Tribine su sjajno popunjene, a teren izgleda fenomenalno.

Ranije su stigli i navijači Sarajeva, što je za svaku pohvalu organizatorima, a bordo fanovi su odmah poslali poruku direktorici Ajli Alimanović.

Vrijeđali su od samog starta, te poslali jasnu poruku, što možete pogledati u video prilogu.

Oko 250 navijača Sarajeva je stiglo na Tušanj i nema sumnje da će biti velika podrška svojim ljubimcima.

I Fukare sa druge strane traže pobjedu, veoma važnu u borbi za opstanak.

Podsjetimo, treneri su se odlučili za naredne postave:

Sloboda: Erić, Osmanković, Maksimović, Alić, Šubert, Beganović, Pervan, Vranješ, Kapetanović, Bekić, Vošnjak.

Sarajevo: Dizdarević, Jelić Balta, Mulalić, Čataković, Vrančić, Renan, Guliashvili, Šerbečić, Radović, Martinović, Ziljkić.

Sloboda se trenutno nalazi na osmoj poziciji sa 24 osvojena boda, dok je Sarajevo šesto sa osam bodova više u odnosu na tuzlanski klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija današnje utakmice će biti Antoni Bandić iz Gruda, dok su njegovi pomoćnici Davor Beljo (Mostar) i Goran Dujak (Odžak). Četvrti sudija će biti Josip Martinović iz Čapljine.

Također, ovi klubovi su se sastali već dva puta u ovoj sezoni. U prvom meču na Bilinom polju bilo je 1:1, dok je u drugom susretu ekipa Slobode u Banovićima slavila sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.