Je li ovo Tušanj?

Stadion u Tuzli spreman za okršaj Slobode i Sarajeva

Je li ovo Tušanj?

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

S nestrpljenjem se očekuje današnji derbi Slobode i Sarajeva koji se sastaju u okviru 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a stadion u Tuzli pred ovaj meč nalazi se u zaista fantastičnom stanju.

Na Tušnju je nedavno završena zamjena terena, te su Sloboda i Tuzla City konačno dobili pravo da ove sezone igraju na stadionu u Tuzli.

Također, i tribine stadiona Tušanj su dodatno "ušminkane" tokom reprezentativne pauze zbog čega on zaista izgleda neprepoznatljivo pred današnji derbi starih rivala.

Tušanj čini se nikada nije bio u ljepšem izdanju nego pred današnji meč Slobode i Sarajeva, a novi teren koji izgleda fantastično je u potpunosti dao neku novu sliku o stadiou u Tuzli.

Ovo je još jedan od dokaza koliko su tereni važni za fudbal, te šta se dobija zamjenom istih.

Utakmica između Slobode i Sarajeva počinje u 16 sati i već sada je jasno da se Tušanj nalazi u zaista fantastičnom stanju, te da raširenih ruku čeka ljubitelje fudbala koji će moći uživati u spektaklu Slobode i Sarajeva.

Oglasi

Koliko je Tušanj drastično drugačiji što se tiče terena najbolje pokazuje i fotografija koju je FK Sloboda objavila pred utakmicu protiv kluba s Koševa.

   Teren na stadionu Tušanj pred meč Sloboda - Sarajevo izgleda zaista fantastično.

"Sve je spremno za današnji susret. Čekamo vas", saopštili su iz Slobode svojim navijačima.

Kapije stadiona Tušanj su već otvorene i očekuje se da stadion bude poprilično ispunjen jer i vremenski uslovi danas idu u prilog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

   Kapije na stadionu Tušanj već su otvorene.

Sigurno je i da nas na terenu očekuje mnogo uzbuđenja jer su iz oba tabora najavili danas da će ići na pobjedu.

Slobodi su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak, dok Sarajevo želi da pobjedom se približi borbi za Evropu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Sretno Slobodo, pobijedite nas i ostanite u PL. Ovo nije nase Sarajevo nego kladionicarska tanova igracka.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi