Objavio story na Instagramu

Sarajevo na putu za Trebinje, Vrančić oduševljen prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo narednu utakmicu igra sutra u Trebinju, a na jug Bosne i Hercegovine krenuli su dan ranije. Od Sarajeva do Trebinja se može vidjeti bezbroj prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, a jednom je oduševljen i Mario Vrančić.

Danas je utakmicama Zrinjski - Željezničar i Tuzla City - Velež počelo 26. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a već sutra će se odigrati preostale četiri utakmice i biti će kompletirano.

Od 16 sati igraju se tri utakmice, a jedna od njih i u Trebinju gdje će domaći Leotar dočekati Sarajevo koje je na put Hercegovine krenulo već danas.

Ekspedicija bordo tima jednostavno više nema prava na kiks ukoliko želi i razmišljati o barem četvrtoj poziciji i nadati se da Zrinjski osvoji kup kako bi se plasirali u Evropu.

Sarajevo je trenutno na šestom mjestu s 36 poena, pet manje od Širokog Brijega koji je četvrti i morat će podići nivo igre do kraja sezone ako žele igrati u pretkolima Konferencijske lige.

Ima svoju računicu i Leotar koji se zajedno s nekoliko klubova bori za ostanak u ligi. Trebinjski tim je deveti s 26 bodova, samo dva više od Slobode i Sloge koji su u zoni ispadanja.

Oba tima, dakle, su pod pritiskom što bi nam moglo garantovati dobru utakmicu sutra, a pojedini igrači Sarajeva su raspoloženje popravili i u samom putu do Trebinja.

Poznato je koliko prirodnih bogatstava ima Bosna i Hercegovina, ali i koliko se prirodnih ljepota može vidjeti na putu kroz kanjon Neretve koji je očarao i veliku zvijezdu Sarajeva, Marija Vrančića.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine na Instagram story je postavio fotografiju iz autubousa na kojoj se vidi Neretva uz opis: "Prelijepo". Dodao je i emotikon zastave Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mario Vrančić je jedan od igrača koji se svakako očekuju sutra u početnoj postavi Mirze Varešanovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.