Juniori Splićana osvojili brojne simpatije

Objava o kojoj se priča u komšiluku: Dinamo čestitao Hajduku, stigao brz odgovor iz Splita

Samir Mlaćo

Juniori Hajduka jučer su napravili veliki uspjeh s obzirom da su polufinalu Omladinske Lige prvaka savladali slavni Milan sa 3:1.

Bio je to meč za pamćenje Splićana i na kraju velika pobjeda.

Veliki broj čestitki stigao je račun juniora Hajduka, a učinio je to i ljuti rival Dinamo iz Zagreba.

Čestitamo juniorima HNK Hajduk Split na plasmanu u finale UEFA Lige prvaka mladih“, objavili su iz Dinama, te sakupili čak 15 hiljada 'lajkova'.

Brzo je u komentar stigao odgovor iz Hajduka.

Hvala vam od srca!“, pisalo je u komentaru sa čak četiri hiljade 'lajkova'.

Zaista lijepo da pored velikog rivalstva klubovi se poštuju te cijene uspjeh.

Hajduk u finale ide nakon što je izbacio Shakhtar, Manchester City i Borussiju Dortmund, a danas i još jedan slavni tim - Milan.

U finalu će igrati protiv AZ Alkmaara koji je nakon penala u polufinalnoj utakmici odigranoj ranije danas izbacio lisabonski Sporting. Finalna utakmica igrat će se u ponedjeljak u Ženevi.

Da li će mlade nade Hajduka na kraju do trona ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.