Posjetio Real Madrid

Obično svi ganjaju Benzemu i Modrića za sliku, a jučer su oni bili kao djeca kada su vidjeli legendu

Endin Čaušević

Karim Benzema i Luka Modrić su obično oni koje svi pokušavaju nakon utakmica zaustaviti kako bi zabilježili fotografiju za pamćenje, ali i zvijezde Real Madrida imaju svoje idole i ponašaju se kao djeca kada se oni pojave ispred njih. Tako je bilo i jučer nakon treninga Real Madrida, a upravo Benzema i Modrić su bili u centru pažnje.

Benzema i Modrić sigurno su najveće zvijezde koje Real Madrid trenutno ima u svom klubu i očekivano mnogi fanovi kada ih sretnu pokušavaju dobiti autogram ili fotografiju kako bi zauvijek zabilježili taj trenutak.

Za Benzemu i Modrića postalo je već normalno da su uvijek u centru pažnje, ali jučer se pokazalo da su i oni samo ljudi od krvi i mesa.

I najbolji fudbaleri na svijetu imaju svoje idole iz djetinjstva i sanjali su nekada sigurno da ih upoznaju, a bez obzira kolike su zvijezde oni danas kada se konačno sretnu i sami se počnu ponašati kao djeca.

Tako je bilo jučer s Benzemom i Modrićem kada se na treningu Real Madrida neočekivano pojavio legendarni Francesco Totti.

Legendarni igrač Rome stigao je u Madrid na poziv Carla Ancelottija, a igrači kraljevskog kluba bili su oduševljeni kada su vidjeli Tottija da je došao da ih posjeti.

Benzema i Modrić bili su među prvima koji su prišli da pozdrave Tottija, a odmah nakon toga zatražili su od klupskog fotografa da ih fotografiše sa najboljim igračem Rome svih vremena.

Obojica su nakon toga objavili fotografije na društvenim mrežama i nisu krili koliko su sretni što su upoznali jednog od svojih fudbalskih idola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da je Totti svojevremeno bio na korak od potpisa za Real Madrid, ali je jedan od rijetkih koji je odbio poziv kraljevskog kluba i tada je ostao u Romi u kojoj je i završio svoju nevjerovatnu karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.