Sve se desilo početkom drugog poluvremena

Bahatost i bezobrazluk bez granica: Haalandov pijani otac izbačen sa Bernabeua!

Admin Čaušević

Alf-Inge Haaland, otac Erlinga Haalanda, bio je tužni protagonist scena koje niko ne želi gledati. Sve se dešavalo početkom drugog poluvremna prvog meča polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja. 

Haaland senior se očigledno nije lijepo provodio u svečanoj loži, a situacija je eskalirala na startu drugog dijela kada su ga zaštitari izveli sa stadiona.

Otac poznatog napadača je tokom cijelog meča provocirao, a u jednom trenutku je počeo kikirikijem gađati pristalice Real Madrida.

U njegovom društvu se nalazilo još nekoliko osoba, djelovalo je da svu svi u alkoholiziranom stanju i žestoko su se raspravljali sa navijačima Reala.

Prilikom izlaska Alf-Inge je vrijeđao i izrugivao se navijačima Reala. Dok ga je nekoliko zaštitara izvelo sa stadiona, određeni navijači su mu dobacivali da je pe*er.

Ovakvo ponašanje je definitivno iznenađujuće prvenstveno jer se radi o uglednom čovjeku koji nikada nije bio sklon incidentima, posebno jer je njegov sin uzorna osoba kako na terenu tako i van terena.

Inače, Haaland junior se poprilično loše proveo u prvoj utakmici utakmici polufinala jer je poputno neutralisan od strane odbrane Reala na čelu sa na Antoniom Rudigerom.

Koliko je slabu utakmicu odigrao jedan od najboljih svjetskih napadača govori i činjenica da je imao ukupno 21 dodir s loptom, čak osam manje od svog saigrača na golu Edersona.

Ipak, priliku za popravni norveški golgeter će imati već za sedam dana kada će se na Etihadu igrati revanš i sigurno je da će učiniti sve da postignje najmanje jedan gol. 

Podsjećanja radi, prvi meč je okončan rezultatom 1:1. Real je poveo golom Viniciusa, da bi za izjednačenje sredinom drugog poluvremena zabio Kevin De Bruyne.

Los Blancosi su žestoko protestvovali smatrajući da je lopta izašla u akciji koja je prethodila golu Građana, grafički prikaz je pokazao da su bili u pravu, međutim sudije su se oglušile te su priznale pogodak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti