Modrić: Zaslužili smo bolji rezultat
FOTO: EPA

Nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka

Modrić: Zaslužili smo bolji rezultat

Haris Zilić

U prvoj utakmici polufinala finala Lige prvaka odigranoj u Madridu na Santiago Bernabeu, Real Madrid i Manchester City remizirali su rezultatom 1:1 tako da će odluka o finalisti pasti za osam dana u revanš duelu na Etihadu u Manchesteru.

U večerašnjem duelu vidjeli smo dosta lijepih poteza, velike borbe atraktivnog fudbala i na kraju možda najrealnije da konačna odluka bude u drugoj utakmici.

I u ovoj utakmici lider Reala bio je Luka Modrić.

Hrvatski reprezentativac odigrao je još jednu dobru partiju, a po završetku utakmice dao je i svoje viđenje.

"Na poluvremenu smo imali dosta toga da žaemo. Trener je želio da ispravimo neke stvari na sredini terena, da stanemo na loptu i budemo kreativni", rekao je Modrić i nastavio:

"Malo smo mijenjali pozicije i Camavingi, ali evo na kraju je dobro ispalo. Imamo pozitivan rezultat i idemo sa samopouzdanjem na revanš."

Oglasi

Ipak, Modrić je i priznao da je očekivao pobjedu večeras.

"Zaslužili smo bolji rezultat, ali mišljenja sam da u revanšu možemo slaviti."

Luka Modrić je na terenu proveo 87 minuta, a onda je umjesto njega u igru ušao Nacho Fernandez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nema sumnje da nas u revanšu na Etihadu očekuje još jedna sjajna fudbalska predstava.

Drugi polufinalni duel ovosezonske Lige prvaka igraju Milan i Inter, a njihov prvi meč na rasporedu je sutra također u 21 sat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Opcenito ti se pokakim u usta skrbava. Real Madrid se nije vidio u prvom poluvremenu.
1 2
Plavac
Doci ce to sve na svoje mjesto, Real ce proci glat. Nisu oni nista vise osim prosjecna ekipa u sto ce se svijet uvjerit u revansu...Real je hladno mogao zavrsit sve i sinoc u onih prvih 10-15 min drugog poluvremena. Pep klovn jos jednom pokazuje da je najveca prevara od trenera u historiji fudbala, lik svjestan da je prosle godine u polufinalu s**** ekipu izmjenama koje je napravio u finisu utakmice zato sinoc nije bilo nijedne, dok je Anceloti odlicno zatvorio Halanda koji je realno sinoc smjesan bio, a i opcenito je. Svaka njemu cast na golovima u prvenstvu Engleske ali kod svakog prijema lopta se odbija od njeg po pet metara, kada trci sprint vise mi lici na Tarzana nego na fudbalera i ne treba ni spominjat da mu desna noga sluzi samo da se oslanja na nju...Moje misljenje je da bi bilo koji drugi napadac da je umjesto Halanda trenutno u Cityu isto bio najbolji strjelac lige, jer oni nemaju ozbiljne konkurencije u prventsvu. (ko misli da im je Arsenal konkurencija taj veze nema o fudbalu da se razumijemo) Liga prvaka je nesto drugo, Real je Real i budite sigurni da ce revans biti rjesen iz 2-3 kontre Reala.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi