Nole je navijač Milana

Đoković je došao s osmijehom na licu, ali on je brzo nestao - "Krivac" je Edin Džeko

Eldar Ganibegović

Novak Đoković večeras je jedan od najatraktivnijih gostiju na San Siru. Došao je s osmijehom, ali Edin Džeko se potrudio da mu ga brzo skine.

Na San Siru spektakularan prvi meč polufinala Lige prvaka igraju Milan i Inter. "Gosti" igraju fenomenalno i nakon prvih 45 minuta vode s 0:2.

Deset minuta i 16 sekundi bilo je dovoljno Interu da postigne dva pogotka. Džeko i Mkhitaryan bili su strijelci i Milan je na koljenima.

Jedan od gostiju na kultnom italijanskom stadionu je najbolji teniser svijeta, Novak Đoković. Došao je s osmijehom, ali sada ga nema.

Poznato je da je Novak Đoković navijač Milana, pa je njegov osmijeh nestao već u osmoj minuti kada je Edin Džeko postigao pogodak.

Calhanoglu je izveo korner, a fantastičan pogodak postiže kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, te utišava domaće navijače.

Zanimljivo, i sam Edin Džeko je ranije izjavljivao da je od djetinjstva navijač Milana, a sudbina, trud i rad doveli su ga da igra za najvećeg rivala ovog kluba.

Uzor Dijamantu je legenda Milana Andriy Shevchenko i samo on zna kakav je osjećaj postići toliki broj golova, a naročito u polufinalu Lige prvaka, protiv omiljenog tima iz mladosti.

Večeras se protiv Džeke nalazi drugi bh. reprezentativac. U početnoj postavi Milana očekivano se našao Rade Krunić, koji je u završnici poluvremena dobio javnu opomenu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

AC Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Krunić, Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Giroud.

Inter: Onana; Acerbi, Bastoni, Darmian; Calhanoglu, Mkhitaryan, Barella, Dumfries, Dimarco; Džeko, Lautaro. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.