Znala da je proslavi titulu

Pep i njegovi dečki su to zaslužili: Prsata ljepotica se skinula u njihovu čast

Edmir Škorić

Elle Brooke je bivša zvijezda filmova za odrasle koja je postala bokserka, a istovremeno je na OnlyFansu gdje pretplatnicima nudi svoje golišave fotografije i snimke.

Elle je srastvena navijačica Manchester Cityja i to je uvijek pokazivala, a sada je odlučila da Pepa Guardiolu i njegovu gardu počasti jednom vrućom fotografijom.

To je bio njen način da im čestita na osvojenoj tituli. City je, podsjećamo, postao prvak Engleske još u subotu nakon što je Arsenal izgubio sa 1:0 od Nottingham Foresta.

Plavokosa bomba (25) često diže puls obožavateljima svojim nestašnim fotografijama. I nije razočarala svojih 727.000 pratitelja na platformi, pozirajući u toplesu sa samo šalom Manchester Cityja koji je pokrivao gornji dio tijela.

"Mi kontrolišemo ovu ligu", napisala je u opisu uz drzak izraz lica.

Dobila je mnogo lajkova i lijepih komentara. Neki pišu da bi voljeli da budu na mjestu Cityjevog šala, da je prezgodna i da je jednostavno osoba koja ima čime da se pohvali.

Brooke je produžila svoj stoprocentni učinak u ringu nakon što je u aprilu pobijedila Danielku, ali je svoju pozornost ponovno usmjerila na nogomet u završnoj fazi sezone.

Ona planira u nedjelju na Etihadu doći da proslavi titulu Cityja protiv Chelseaja, a kao i uvijek privući će veliku pažnjim čim dođe na stadion.

Ko zna šta će nam prirediti u junu ako njen City osvoji Ligu prvaka, pošto Guardiolina ekipa 10. juna u Istanbulu igra finale protiv Intera, a sedam dana ranije bori se za trofej FA kupa sa gradskim rivalom Manchester Unitedom.

Sve u svemu, jedna posebna sezona za City, to je već sada jasno, ali cilj je tripleta i s obzirom kako igraju, to je stvarno realno da se očekuje. Naročito je to jasno sada kada su razbili Real Madrid sa 4:0 u revanšu polufinala Lige prvaka.

Građani danas dočekuju Chelsea od 17 sati, ali sada taj meč njima ne znači previše, no niti Chelseaju koji nema nikakve ambicije u završnici sezone.